Fprum klasy 6E 2003-2009
O której godzinie najlepiej spotykać się w czatboxie ?
Czat box to jakby czat tylko na forum bez dodatków. Żeby nie było że zawsze gdy ktoś wchodzi na strone forum to nikogo nie ma w czatboxie to może ustalmy godzine wchodzenia i pisania w schutboxie.
Administrator
Proponuje 17 i później. Zdaje mi sie że wtedy najwięcej nas jest przed kompami ;p Look : 14-16 na dworze, no a wcześniej jakieś inne zajęcia... niektórzy mogą nawet spać ! xD A tak w ogóle to dobry pomysł z tymi godzinami ! Wiem z własnego doświadczenie (robiłem dużo for o różnych tematach) że kiedy ktoś wchodzi na chat box jest tylko pytanie "jest ktoś ?" po godzinie wychodzi. Zaraz po tym wchodzi następna osoba i to samo.
Oby tak dalej
Piotrek0988 napisał:
Proponuje 17 i później. Zdaje mi sie że wtedy najwięcej nas jest przed kompami ;p Look : 14-16 na dworze, no a wcześniej jakieś inne zajęcia... niektórzy mogą nawet spać ! xD A tak w ogóle to dobry pomysł z tymi godzinami ! Wiem z własnego doświadczenie (robiłem dużo for o różnych tematach) że kiedy ktoś wchodzi na chat box jest tylko pytanie "jest ktoś ?" po godzinie wychodzi. Zaraz po tym wchodzi następna osoba i to samo.
Oby tak dalej
to może 17-19 jak myślisz
Administrator
poczekamy na innych ;p
Nowy użytkownik
rano godz. 10 i po południu godz. 17 i wieczór godz.19a20